Velkommen til denne blog om gulvafslibning

Gulvafslibning – Hvad er det?

Dette og mange andre spørgsmål er relevante når man har en bolig med trægulve. En gulvafslibning er en hjælp til at forynge eller forny trægulve. Den gamle overfladebehandling fjernes så gulvet står trærent og herefter kan der påføres en beskyttende overflade med:

• Olie
• Lak
• Lud
• Voks
• Sæbe

Degulvafslibning, afslibning, gulvafslibning pris, gulvafhøvling, gulvafslibning priser, billig gulvafslibning, gulvafslibning københavn, gulvservice, gulvafslibning odense, gulvafslibning aarhus, http://gulvblog.dk/, gulvblog.dk, gulvblog, gulv blog forskellige former for gulvbehandling giver mange muligheder, og det er næsten kun fantasien der sætter grænser.

Et trægulv kan fremstå som nyt med en gulvafslibning

Fremfor at investere i et helt nyt gulv, så kan det gamle og slidte trægulv friskes op så det bliver som næsten nyt. Du kan spare rigtig mange penge blot ved at foretage en gulvafhøvling eller gulvafslibning. En gulvafslibning er en proces som foretages over flere gange. En gulvafslibning foretages ofte 4 – 5 gange hvor der bruges forskellige grovheder af sandkort. Der startes med den grove og afsluttes med den helt fine. Herefter er trægulve klart til en gulvbehandling som nævnt ovenfor. Mulighederne er mange  og du kan få et trægulv næsten som du ønsker det.

Gulvafslibning er for professionelle gulvslibere

Gulvafslibning er ikke et hvilket som helst håndværk, gulvafslibning, afslibning, gulvafslibning pris, gulvafhøvling, gulvafslibning priser, billig gulvafslibning, gulvafslibning københavn, gulvservice, gulvafslibning odense, gulvafslibning aarhus, http://gulvblog.dk/, gulvblog.dk, gulvblog, gulv blogog det er vigtigt at pointere, at det bør udføres af en fagmand. Gør-det-selv gulvafslibning lykkes kun for de færreste, og mislykkes ofte for handymænd med håndværkersnilde. Vi har set mange gulve der har taget skade af dårlig afslibning, hvor det var nødvendigt at bruge et professionelt gulvfirma til at rette gulvet op. Og selv om man gør det selv så bliver gulvafslibning priser højere end forudset. For en billig gulvafslibning får du kun ved at benytte en fagmand, for han kan udføre arbejdet mere rationelt og professionelt og dermed en billigere pris.