Sæbe

Sæbe og sæbebehandling af parketgulve udføres. Såfremt du ønsker et nydeligt plankegulv eller parketgulv med et naturligt udseende, er gulvsæbe en suveræn overfladeløsning. Lud og ludbehandling kombineres sagtens med sæbevask og sæbebehandling, for en lys farvenuance. parketgulvet eller plankegulvet vaskes efterhånden, så den holdbare effekt vedligeholdes, bedst én gang om ugen.

Hvordan udføres sæbebehandling?

Til sæbebehandling af parket og plankegulve anvendes en gulvsæbe, som er tilpasset til gulvvask. Enten som færdigblandet gulvsæbe eller som sæbespåner der udrøres i kuldslået vand. På nyafslebne og ubehandlede parketgulve anvendes en ekstra tyk sæbeblanding indtil trægulvet er mættet med sæbevask. Et trægulv som sæbebehandles for første gang kan, benyttes efter 3 – 5 gange gulvvask. Træet skal være godt tørt imellem hver vask. Brug brugsanvisningerne på emballagen og vær især obs på vaskeretning, blandingsforhold og tørretid.

Gulvsæbe eller sæbe?

Efterbehandlingen anvendes udelukkende på ubehandlede og ludbehandlede plankegulve og parketgulve. Fordelen ved ludning af parket- eller plankegulve, er at gulvet ikke bliver gul og misfarvet. Forudsat du ønsker et lyst og naturligt plankegulv eller parketgulv, kan vask med gulvsæbe eller sæbespåner foreslås.

Trip Trap sæbebehandling?

Til gulvvask anvendes en sæbe der er beregnet til trægulve og træ. Gulvsæbe er tyktflydende og har en række forskellige funktioner. Herimellem at rengøre gulvoverfladen og beskytte træet. Der kan købes færdigblandet sæbevask fra f.eks. Probat, Faxe, Trip Trap og mange andre. Brug håndvarmt vand da varmt vand får træet til at ‘rejser sig’.

Hvid sæbe eller natur sæbe?

Sæbe til gulvvask findes som som natur eller hvid. Nuancen på trægulvet kan justeres op eller ned afhængig af gulvsæben som benyttes. Ønskes derimod en lys tone anvendes den hvide sæbe.

Kan sæbebehandling anbefales?

Gulvsæbe har været benyttet som behandling i mange hundrede år. Ønskes det rustikke, naturlige og sandskurede look, er vask med gulvsæbe den helt rigtige behandling. Det er nemt, billigt og særdeles holdbart. Såfremt behandlingen er udført korrekt, opnås en meget slidstærk overflade.

Spørg din gulvsliber til råds om sæbe og sæbebehandling

Ved gulvvask med gulvsæbe, følges anvisningen på sæbens emballage. Ring eller skriv gerne til os i fald du er i tvivl.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes