Olie

Olie og oliebehandling af plankegulve og parket tilbydes til en rimelig pris. Denne gulvbehandling påfører træets struktur en flot kulør og er meget populær på både lyse og mørke gulve af træ. Oliebehandling som overfladebehandling betyder også gulvolie ikke at forveksle med andre typer olie.

Olie og oliebehandling af plankegulve og parket?

ifald dit gulv er blevet slidt samt den originale farve forsvundet? Så er en ny olie påkrævet. Gulvet mættes med en hærdende olie der er slidfast, modstandsdygtig, rengøringsvenlig samt smuk at bese. Alt i alt en overordentlig effektiv overflade som er populær som aldrig før.

Gulvolie til trægulve

Gulvolie danner træet dybde selv om træsorten er mørk eller lys. Åretegninger og stukturer i træet fremhæves og bliver mere fremstående. Gulvolie anvendes ydermere på køkkenbordplader hvor der kommer fedt, hvilket viser at det er en ganske effektiv overfladebehandling.

Oliering og oliebehandling af plankegulve eller parket?

Olie tilfører lyst træ en lidt honning agtig farve, der er utrolig flot. Ved hjælp af gulvolie får du et flot og naturligt plankegulv, der vil fremstå rustikt og tørt. Olierede plankegulve og parketgulve kan poleres og blive blank, om ønsket.

Hvid olie med hvidpigment?

Hvid oliebehandling benævnes også for hvidpigmenteret olie. Olie kan fås uden og med hvidpigmentering. Hvidpigmenteret olie er en virkelig anbefalelsesværdig behandling, som passer glimrende til et nyrenoveret lyst pankegulv eller parket. Lyse trægulve som bøg, eg, ask og fyr får den yndede lys grå-hvidlige farvenuance som et sandskuret plankegulv.

Gør-det-selv oliering

Behandling kan udføres som gør-det-selv arbejde eller af en rigtig gulvsliber. Vi har stor viden og kompetence indenfor oliering og oliebehandling og kan også hjælpe dig og dine gulve. Med fornuftige gulvafslibning priser, er vi en overordentlig god gulvvirksomhed. Her er du sikker på hånværksmæssigt rigtig gulvarbejde.

Daglig rengøring af oliebehandlet parketgulv

Et oliegulv bør vaskes så lidt som muligt, bare nøjes med støvsugning. Ved tilsmudsning anvendes en gulvsæbe til oliebehandlede trægulve.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes