Gulvpolering

Gulvpolering og polering af trægulve, er en metode til at danne glansfulde overflader. Dertil brugte man voks, olie eller gulvsæbe, som alle er gulvbehandlinger, der er anvendelig til polering. Gulvpolering passer perfekt på alle gulve af træ som er nybehandlet. Resultatet af polering er forskelligartet afhængig af behandlingen der benyttes. En polering kaldes også ‘efterpolering’ og bruges tit på voksbehandlede, sæbebehandlede og oliebehandlede gulvflader. Der bruges en rondelsliber, en såkaldt polermaskine, som ved hjælp af klude eller pads skaber den fineste blanke gulvoverflade. Effekten kan ses, hvilket du kan gøre i vores hos nogle af vore kunder.

Hvad er en gulvpolering?

Gulvpolering er en teknik til at opfriske eller polere parketgulve og plankegulve. Med en polermaskine eller rondelsliber klares gulvoverfladen med en gulvpolering. Så fremkommer der en matteret eller helt glansfuld gulvoverflade. Det afgørende resultat kommer an på hvilken type middel håndværkerne tager i anvendelse. Gulve med olie, voks eller sæbe kan poleres op og blive helt blankt og smukt.

Hvordan poleres plankegulve?

Polering af parket- eller plankegulve er en meget fin proces til gulvrenovering, som blev anvendt på de ‘bonede gulve’. Det var som regel på slotte og herregårde samt det højere borgerskab som havde denne slags parketgulve og plankegulve. Dertil blev der anvendt voks som poleringsmiddel. Udtrykket ‘bonede gulve’ er i folkemunde en benævnelse for inderkredsen

Hvad er prisen på en gulvpolering?

Har du blot brug for en gulvpolerings pris kan du få den her på hjemmesiden, både med og uden slibning. Indhent en fornuftig gulvpolering pris ved at kontakte os.

Hvordan udføres en gulvpolering?

Gulvpolering og behandling er vigtigt, eftersom der gives et tykt lag, som sikrer trægulvet mod forringelser i de næste mange år. Efter en gulvafslibning eller gulvafhøvling kan man behandle gulvfladen med lud og sæbe eller lud. Er du i tvivl om, hvilken type gulvbehandling der passer bedst til dit parket eller plankegulv. Få derfor gode råd fra et gulvfirma, førend du bestemmer dig for olie, sæbe eller voks.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes