En gulvafslibning gør gulvet smukt og smudsafvisende

Hvad er gulvafslibning? Ved renovering af gamle og slidte trægulve udføres gulvafslibning. Vi afsliber og efterbehandler alle typer af parketgulve, trægulve, trapper og dørtrin efter dine ønsker. Og vi bruger kun vandbaserede miljøvenlige lak. Derudover Gulvafslibning på gulvblog.dktilbyder vi:

• Ludbehandling
• Sæbebehandling
• Oliebehandling

af trægulve. I vores showroom har vi en række prøver på forskellige træsorter og overfladebehandlinger, og her er du altid velkommen til at kigge ind. Det vil gøre det lettere at vælge den type gulvbehandling der passer bedst til din smag og indretning. Du vil så kunne få udført her til fornuftige afslibning priser. Billig gulvafslibning er vort varemærke, og vi kan tilbyde faste lave priser og kort ventetid.

Hvornår bør trægulve afslibes?

Alle trægulve kan afslibes og efterbehandles, uanset om det er trægulv, parketgulv, lamelgulv eller plankegulv. Laminatgulve kan ikke afslibes. Et trægulvs holdbarhed afhænger af hvor meget slid overfladen udsættes for. De fleste trægulv kan afslibes og omlakeres så de får en friskt og en holdbar overflade. Det hænder dog at et trægulv er så slidt at en afslibning ikke er rentabelt. Vi kan så lægge et nyt trægulv for dig eller hjælpe med reparation ved for eksempel vandskader eller små hakker.

Gulvafslibning, lakering eller oliebehandling?

Efter gulvafslibning er det vigtigt at vælge den rette efterbehandling. I valget mellem lak eller olie bør det overvejes hvilken visualitet man vil give rummet samt hvilken slid gulvet vil blive udsat for. Hvordan vil gulvet blive brugt og hvad med vedligeholdelse. Det kan anbefales at gøre op med sig selv om man er til daglig rengøring som ved ludbehandling eller måske blot at tørre gulvet over med jævne mellemrum som ved lak. Idag anvendes kun vandbaserede lakker som er miljøvenlige. Lak findes i mat, blank og halvblank, hvor vi bruge den matte lak i langt de fleste tilfælde.

Trægulve er et naturens materiale der er let at renovere

Et oliebehandlet trægulv fremhæver træets årer og giver et naturligt udseende end lakering, men et trægulv med olie kræver rengøring med en sæbe til oliebehandlede trægulve. Plankegulve i fyrretræ eller gran kan også behandles med lud og sæbe. Tal med os, hvis du er interesseret i at få yderligere oplysninger.