Gulvafslibning pris

Gulvafslibning pris der er billig, får du her hos erfaren gulvspecialist på favourable betingelser. I det tilfælde overfladebehandlingen har fået talrige ridser, eller i det tilfælde hvor gulvolien eller lakken er slidt igennem, så vil det være tid til en gulvafslibning samt en ny gulvbehandling.

Billig gulvafslibning pris?

Men hvad gulvbehandlingen hvorefter du selv behandler, eller vice versa. Foruden dette afhænger prisen derudover en stor del af, hvor i verden du vil have klaret gulvopgaven. Dette udspringer af, at lønningerne til gulvmændene varierer meget rundt om i riget, hvorpå prisen for gulvarbejde normalt svinger gevaldigt afhængigt af byen.

Hvor får man en billig gulvafslibning pris?

Imidlertid, så bør du dog vente at få en signifikant billigere gulvafslibning pris for forbedring af parket og plankegulve end for ny gulvlægning, at du selv ønsker at efterbehandle af trægulvet, hvormed gulvsliberen kun bør stå for hele fornyelsen af plankegulve og parket. I det andet scenarium tager vi udgangspunkt i, at gulvsliberen både skal klare afslibningen af parketgulve og plankegulve og den tiltrængte overfladebehandling. Vi har brugt en dobbelt overfladebehandling med 3 x lakering med boliglak i eksemplet.

Et gulv på 30 kvadratmeter
Fornyelse af plankegulve og parketgulve uden behandling
Pris pr. m2 kr. 72 medregnet moms

Et pankegulv eller parketgulv på 30 kvm
Forbedring af plankegulve og parketgulve med 3 x lak som behandling:
Pris pr. m2 kr. 106 medregnet 25% moms

Er der fordele ved at bruge en erfaren gulvmand?

Næsten alle danskere vælger tit selv at påtage sig opgaven som gulvekspert i privatboligen. Til selvgjort gulvafslibning er det muligt at leje det nødvendige værktøj og gulvslibere rundt omkring, og derfor er det blevet en udvej for hobbyhåndværkeren at klare opgaven selv.

Gør-det-selv gulvafslibning?

Du skal på trods være påpasselig med at starte afslibningen selv, ifald du ikke har kendskab til den form for afslibning. Ifald du kommer til at afslibe for meget af trægulvet, så risikerer du til eksempel at spolere fer og not, hvorfor gulvbrædderne ikke længere kan sidde sammen.

Ifald du alligvel søger at prøve med gulvafslibning gulvarbejdet til en dygtig fagmand, er der efterfølgende fordele:

 • En erfaren gulvafsliber har alt det nødvendige grej forud for gulvarbejdet
 • Resultatet bliver korrekt når en gulvfagmand udfører afslibningen
 • gulvfagmanden klarer selv de aller mindste ubetydeligheder, når han skal taksere løsningen – deriblandt den visuelle vurdering, det naturlige lysindfald med videre
 • Du må ikke bruge den kostbare fritid på at sætte dig ind, hvordan gulvopgaven klares perfekt, samt samt undgår at destruere plankegulvet og parket
 • Du kan destruere trægulvet ved fejlagtig afslibning – her er anskaffelse af et nyt trægulv med gulvmontering eneste mulighed. Det er dyrt og meget dyrere end dersom du havde benyttet en erfaren gulvsliber til at klare gulvrenoveringen fra begyndelsen.

Hvordan opsnuser du den mest lukrative pris på gulvafslibning? I det tilfælde du vil indhente tilbud på slibning af gulve, foreslår vi, at du benytter vores billig pris på gulvafslibning.

Få svar på følgende når du anvender os:

 • Hvad er prisen på gulvslibning?
 • Kan man lægge fliser på trægulv?
 • Hvor meget støver slibning af trægulve?
 • Hvad er gulvafslibning?
 • Hvordan fjerner man limrester fra et trægulv?
 • Hvor meget koster afhøvling af gulve?

Afslibning af trægulve er en måde at fjerne hakker, slid og ridser på et trægulv. Det vil typisk være for at fjerne misfarvninger hakker eller ridser, eller det kan være for at fjerne oprindelig efterbehandling som lak eller oliebehandling.

Hvor får man billig priser på gulvafslibning?

Inden man begynder at slibe et plankegulv, skal man sørge for at dykke samtlige synlige søm og stifter ned til 2-3 mm under gulvets gulvbehandling. Tilligemed vil man også sørge for at fjerne fejelister, udskifte beskadiget træ, udspartle huller, gøre gulvet rent samt tømme rummene for genstande og møbler og interiør.

Hvilket værktøj og maskiner anvender gulvmanden?

Omfanget bestemmer hvilket rekvisitter, maskiner og værktøj der anvendes til afslibning af trægulve:

 • Gulvsliber
 • Valsesliber
 • Slibepapir i forskellige kornstørrelser
 • Slibeolie
 • Diverse rekvisitter til fjernelse af lister, søm og spartelmasse mv.
 • Lud, lak, olie til overflade

Lad os eller et andet gulvfirma udføre renovering af gulve i hjemmet, og slip for alt besværet. Således er du godt på vej til at få et holdbart og smukt gulv til en billig gulvafslibning pris.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote