Dørtrin

Dørtrin benævnes også fodspark, dørtærskler, tærskler, fodtrin og bundkarm er et af de mest udsatte bygningselementer vi har. De påføres slid og spark i højere grad end boligens trægulv. Afslibning af dørtrin tilbydes af os, et dygtigt gulvfirma med stor viden og erfaring. Vi varetager alle typer opgaver indenfor gulvbranchen, herunder afslibning af dørtrin, trapper og gulve.

Kan jeg få billig afslibning af dørtrin?

Dersom du har parket- eller plankegulve, må enhver gulvopgave blive løst af vore professionelle og lokale gulvslibere. Godt nok er vores spidskompetence gulvbehandling, gulvafslibning og gulvafhøvling, hvor vores kompetancer, ekspertiser og erfaring virkelig skaber resultater. Trods det spænder vore arbejdsområder vidt lige fra afslibning af dørtrin til afslibning af parketgulve og plankegulve og store gulvrenoveringer. Uanset hvilken gulvopgave vi løser, vil du få en god og billig gulvløsning med tilfredshedsgaranti.

løft din hjertets udkårne over dørtrinnet!

Det er tradition at gommen bærer bruden over dørtrinnet umiddelbart efter vielsen. Her bydes bruden velkommen i rummene for parrets fremtidige liv umiddelbart efter vielsen.

Hvilken funktion har et dørtrin?

Anbringelsen af dørtrin er konstant den værst tænkelige og giver adskillige slid, stød og knubs. Det betyder, at materialet tit er af en hårdt træ, der kan udholde den store belastning og ubeskyttethed. Den hårdeste træsort vi har i Danmark er eg. Så dermed er mange dørtrin udført i egetræ. Typisk vil hjemmets dørtrin få den samme behandling som de tilgrænsende plankegulve eller parketgulve har. Dette skaber en harmonisk helhed og giver et rigtig yndigt udfald.

Dørtærskel eller bundstykke?

Et dørtrin har en del betegnelser, som mange gange benyttes planløst. Herunder:

  • Dørtærskel
  • Bundstykke
  • Fodtrin
  • Fodspark

Dørtrin er et lavt trin i døråbningen, der i bredde og længde modsvarer dørens dimensioner. Det dæmper støj og har en isolerende effekt. Det giver en naturlig rumopdeling, der bliver praktisk ved vedligeholdelse, pleje og rengøring.

Hvorfor laves dørtrin i hårde træsorter som eg?

Som nævnt, kommer dørtrin for en meningsløs stor brug. Dette gør dem sårbare og vil afkræve flittigere gulvafslibning end gulve samt en holdbar behandling. I adskillige arbejder lakeres dørtrinnene selvom gulvet får en anden behandling som olie, sæbe, voks eller lud

Hvorfor runder dørtrin?

Slitage og mange års anvendelse af dørtærskel i bløde træsorter kan blive så slidt, at de udhules på midten. Dette ses overvejende ved bløde træsorter som lærk, fyr og gran som har været brugt i mange generationer. hule dørtrin kan sædvanligvis slibes plane, men vi møder ofte opgaver hvor en gulvudskiftning er nødvendigt.

Dørtrin er ofte en del af dørkarmen

Bundkarme, bundstykker, dørtærskel og fodtrin er alle en del af selve karmen omkring døren. I en række nye moderne boliger og hjem har gulvene ingen dørtrin.

Fodtrin eller fodspark?

Ved at vælge trin i egetræ og eg, bruges den hårdeste træsort vi har i Danmark og Skandinavien. Hermed fås et særdeles slidstærkt trin med fin kvalitet.

Fagmand i forbedring af dørtrin

Vi er eksperter i gulvslibning, overfladebehandling samt afslibning af dørtrin, tærskler, trapper, bordpladersamt vindueskarme af træ. Kontakt os derfor gerne for en snak om dine trægulve, og få billig afslibning af dørtrin i dit bolig og hjem.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes